Universities.GURU helps international students with admission and education in any university of the World

Study abroad with Universities.GURU

Naon anu anjeun hoyong diajar?

Ngenalkeun diri

Kontak

Kami ngarékoméndasikeun pisan pikeun gaduh Whatsapp / Viber / Telegram aktip dina nomer ieu pikeun komunikasi anu langkung gancang sareng gampang

Surat uleman bakal dikirim ka alamat ieu. Anjeun tiasa ngarobih engké upami anjeun peryogi

Dokumén

Koméntar

Universities.GURU provides admission for students from all countries of the world

100 Countries*

We offer admission to a huge number of countries for international students

Explore Now
Courses for international students abroad with universities.guru

1,200 Courses*

International students can choose any course for their bright future

Explore Now
find good admission agent with universities.guru

357 Admission helpers*

Only professional and trusted admission helpers in your country

Explore Now
make admission to any university in the world with universities.guru

4673 Universities*

We're going to provide admission to all universities in the World

Explore Now

Educational agent? Lets be a partners!Explore more

Pay attention for universitas

Here are some amazing universities from our list

Federation University Australia 2

Féderasi Universitas

didirikeun taun 2014, nawaran Federation Universitas 45 kursus di sakuliah 17 widang ulikan. kursus Federation Universitas anu ditawarkeun dina 5 lokasi. Anjeun tiasa nempo lokasi kampus ku cara ngaklik dina tab kampus. Wilujeng sumping di Féderasi Universitas Australia. Simkuring boga sajarah Bangga inovasi, pangajaran kaunggulan jeung kasuksésan murid. dina Federation, we want to make

7.27

University of Waikato

We are ranked among the top 1.1% of Universities in the world- we’ve jumped 100 places in just four years, a reflection of our ability to challenge, inspire and prepare our students to lead change. Our research is also ranked highest in New Zealand for quality and impact, tackling issues of national and global importance….

McGill Universitas 3

McGill Universitas

diadegkeun dina 1821

McGill Universitas nyaéta salah sahiji institusi Kanada urang pangalusna-dipikawanoh pembelajaran luhur sarta salah sahiji universitas terkemuka di dunya. Kalawan mahasiswa datang ka McGill ti leuwih 150 nagara, awakna murid kami téh paling sacara internasional sagala rupa wae universitas ieu panalungtikan-intensif di nagara. History McGill is a public university, diadegkeun dina 1821. A Tradition of

9.47
Texas AM University 7

Texas A&M Universitas

lead by example in everything we do

Texas A&M dibuka panto taun 1876 salaku lembaga publik mimiti nagara urang pembelajaran luhur. Dinten, kami nangtung salaku panalungtikan-intensif andalannya universitas dedicated ka ngirim pamingpin Aggie kaluar kana dunya disiapkeun nyandak kana tantangan isukan. Lokasina di haté tina segitiga Houston-Dallas-Austin sarta dina hiji dua-jam drive tina…

8.19
Iowa State University Sains jeung Téhnologi 6

Iowa State University Sains jeung Téhnologi

Create, share and apply knowledge to make Iowa and the world a better place.

Iowa State University geus umum anu, tanah-hibah universitas, mana siswa meunang mimiti akademik hébat dina komunitas diajar sarta tetep aktip dina organisasi murid 800-tambah, panalungtikan undergrad, internships jeung pangajaran mancanagara. Aranjeunna diajar ti sarjana-kelas dunya anu tackling sababaraha tantangan pangbadagna di dunya — nyoco ka lapar, nyungsi suluh alternatif na advancing manufaktur….

8.17
Universitas Canberra 2

Universitas Canberra

didirikeun taun 1967, Universitas Canberra nawaran 75 kursus di sakuliah 21 widang ulikan. Universitas kursus Canberra anu ditawarkeun dina 5 lokasi. Universitas Canberra téh ngora a, dinamis, professionally berorientasi universitas ku Tujuan umum jelas porsi rahayat jeung komunitas di Canberra sarta wewengkon sakurilingna - kota ka basisir, alpine to

9.3
Universitas Rajana 6

Universitas Rajana

University of Miami has rapidly progressed to become one of America's top research universities.

Hiji komunitas akademik vibrant jeung rupa-rupa, Universitas Rajana geus gancang ngembang jadi salah sahiji universitas ieu panalungtikan luhur America urang. A universitas ieu panalungtikan pribadi sareng langkung ti 17,000 murid sadunya, Universitas Rajana mangrupakeun komunitas akademik vibrant sarta rupa-rupa fokus kana pangajaran sarta diajar, kapanggihna kaweruh anyar, and service to

7.3
Universitas Téknis Nasional Donetsk 3

Universitas Téknis Nasional Donetsk

Higher education in Ukraine

The history of Donetsk National Technical University’s famous university dates back to 1921 with the Donetsk Mining College’s founding. Langkungna Waktos, paguron luhur dirombak janten lembaga pertambangan. taun 1934 was remarkable for us when the Donetsk Mining, Metallurgical, and Coal Chemical Institutes were united into a single powerful institutionthe Industrial

8.65
UNIVERSITI.GURU - pangakuan kana universitas mana waé di dunya pikeun mahasiswa internasional nganggo telepon sélulér anjeun

Milarian deui kasempetan? Kéngingkeun App!*

  • Sadayana paguron luhur
  • Sadaya kursus
  • Aplikasi gancang
  • Tulisan anu manpaat
  • Tinjauan murid
  • Komo deui

*Geura sumping

Unduh aplikasi Universities.GURU di Google Play Unduh aplikasi Universities.GURU di Apple Store

hak cipta © 2019-2021 Paguron luhur.GURU.   Sadaya hak disimpen.

Universities.guru dijual ayeuna. Mangga ngahubungan kami lamun kabetot via email: buy@universities.guru