Universities.GURU helps international students with admission and education in any university of the World

Study abroad with Universities.GURU

Naon anu anjeun hoyong diajar?

Ngenalkeun diri

Kontak

Kami ngarékoméndasikeun pisan pikeun gaduh Whatsapp / Viber / Telegram aktip dina nomer ieu pikeun komunikasi anu langkung gancang sareng gampang

Surat uleman bakal dikirim ka alamat ieu. Anjeun tiasa ngarobih engké upami anjeun peryogi

Dokumén

Koméntar

Universities.GURU provides admission for students from all countries of the world

100 Countries*

We offer admission to a huge number of countries for international students

Explore Now
Courses for international students abroad with universities.guru

1,200 Courses*

International students can choose any course for their bright future

Explore Now
find good admission agent with universities.guru

357 Admission helpers*

Only professional and trusted admission helpers in your country

Explore Now
make admission to any university in the world with universities.guru

4673 Universities*

We're going to provide admission to all universities in the World

Explore Now

Educational agent? Lets be a partners!Explore more

Pay attention for universitas

Here are some amazing universities from our list

Universitas Negeri Mukachevo 3

Universitas Negeri Mukachevo

Diajar di puseur Éropa

Universitas Mukachevo State nyaéta institusi pendidikan tinggi modern tingkat akreditasi III-IV, salah sahiji pusat ilmiah-metodologi jeung budaya panggedena di daérah Zakarpattia sareng daérah éta. Ieu mangrupikeun lembaga atikan multidisiplinér anu masihan palatihan dina 9 daérah kanyaho: “pendidikan / Pedagogi,” “Élmu Sosial sareng Paripolah,” “Kabudayaan sareng Kasenian,” “Management and

5.87
RMIT Universitas 3 scaled

RMIT Universitas

didirikeun taun 1887, nawaran RMIT Universitas 209 kursus di sakuliah 26 widang ulikan. kursus RMIT Universitas anu ditawarkeun dina 3 lokasi. RMIT mangrupakeun universitas global téhnologi, Desain sarta perusahaan. Salah sahiji lembaga tersiér aslina Australia urang, RMIT Universitas enjoys hiji reputasi internasional pikeun kaunggulan dina pangajaran profésional sarta SMK, panalungtikan terapan, and engagement with the

7.4

University of Waikato

We are ranked among the top 1.1% of Universities in the world- we’ve jumped 100 places in just four years, a reflection of our ability to challenge, inspire and prepare our students to lead change. Our research is also ranked highest in New Zealand for quality and impact, tackling issues of national and global importance….

Universitas Minnesota 7

Universitas Minnesota

advancement of learning and the search for truth

Universitas Minnesota (unipersitas), founded in the belief that all people are enriched by understanding, ieu dedicated kana kamajuan learning jeung milarian bebeneran; to the sharing of this knowledge through education for a diverse community; and to the application of this knowledge to benefit the people of the state, éta…

8.82
San Diego State University 1

San Diego State University

provide research-oriented, high-quality education for undergraduate and graduate students

San Diego State University teh pangkolotna luhur lembaga atikan di San Diego. Kusabab ngadegna di 1897, universitas geus dipelak pikeun jadi universitas ieu panalungtikan umum ngarah. Unggal taun, SDSU nyadiakeun leuwih ti 36,000 students with the opportunity to participate in an academic curriculum distinguished by direct contact with faculty and an international

7.35
Brown Universitas 4

Brown Universitas

Brown brings urang babarengan dina kreatif, cara teu kaduga

diadegkeun dina 1764, Brown mangrupakeun universitas ieu panalungtikan imah ngarah kana fakultas dunya-renowned, sarta ogé mangrupa lembaga atikan inovatif dimana ngarasa panasaran nu, kreativitas sarta kabagjaan intelektual siswa drive kaunggulan akademik. The spirit of the undergraduate Open Curriculum infuses every aspect of the University. Brown is a place where rigorous scholarship, complex problem-solving and service to the public

7.47
Universitas bagean Delaware 4

Universitas bagean Delaware

excellence in undergraduate and graduate education, panalungtikan sarta jasa

Universitas Delaware geus komitmen pikeun kaunggulan dina pangajaran sarjana jeung lulusan, panalungtikan, sarta jasa. Ti akar na salaku akademi swasta di 1743, lembaga dinten ieu mangrupikeun panalungtikan-intensif, universitas technologically canggih jeung dampak global. Ngahiji sareng Kami. alumni kami ngabejaan cariosan ngeunaan prestasi — from the first class that included three signers of

7.77
Universitas New Brunswick 1

Universitas New Brunswick

atikan di Kanada

Universitas New Brunswick boga diantawis pangalusna murid-to-fakultas babandingan universitas komprehensif Kanada urang. Urang nawiskeun program-kelas dunya sareng pangalaman leutik-universitas. misi kami nya éta nyieun lingkungan universitas Premier pikeun siswa kami, fakultas jeung staf nu pikeun neuleuman, karya jeung hirup. Urang baris nyadiakeun hiji atikan luar biasa tur transformative pikeun siswa kami,…

8.32
UNIVERSITI.GURU - pangakuan kana universitas mana waé di dunya pikeun mahasiswa internasional nganggo telepon sélulér anjeun

Milarian deui kasempetan? Kéngingkeun App!*

  • Sadayana paguron luhur
  • Sadaya kursus
  • Aplikasi gancang
  • Tulisan anu manpaat
  • Tinjauan murid
  • Komo deui

*Geura sumping

Unduh aplikasi Universities.GURU di Google Play Unduh aplikasi Universities.GURU di Apple Store

hak cipta © 2019-2021 Paguron luhur.GURU.   Sadaya hak disimpen.