Универзитети. ГУРУ турнеја низ целиот свет

Што е универзитети.ГУРУ низ светот?

Тоа е голем настан за студентите, нивните родители, универзитети, агенти за образование и консултанти за прием низ целиот свет.
Се обидуваме да ги покриеме сите земји и сите поголеми градови со овие настани, каде што студентите од целиот свет можат да најдат совршено место за своето образование. Добијте максимум опции, стручни консултации и многу прекрасни емоции.

Ние работиме за онлајн платформа за ваков тип настани, така секој ќе може да ги посетува ваквите настани дури и од своите домови.
Во овој момент настаните се во пауза поради КОВИД-2019.
Themе ги започнеме повторно што е можно поскоро.
Вашето здравје е наш приоритет.

Universities.GURU worldwide tour. Education events, fairs, workshops, consultations

УНИВЕРЗИТЕТИ.ГУРУ - прием на кој било универзитет во светот за странски студенти со вашиот мобилен телефон

Барате повеќе можности? Симни ја апликацијата!*

  • Сите универзитети
  • Сите курсеви
  • Брза апликација
  • Корисни написи
  • Осврти на студентите
  • И уште повеќе

*Наскоро

Преземете ја апликацијата Universities.GURU на Google Play Преземете ја апликацијата Universities.GURU во Apple Store

авторски права © 2019-2021 Универзитети.ГУРУ.   Сите права се задржани.

Universities.guru е на продажба сега. Ве молиме контактирајте со нас ако сте заинтересирани преку е-пошта: buy@universities.guru