Дали го барате најдобриот универзитет во

Украина?

Добијте бесплатна консултација!

Give us short information and we'll get in touch with you with the best offers from Ukraine.

photo newADBD7401 B908 F125 9768 7FB8A1524983

Меѓународен европски универзитет

Harvard in Ukraine

Адреса: 42? Glushkova avenue, Киев, Украина

 • Меѓународен европски универзитет е # 1 in Ukraine in the ranking of Universities.GURU
9.82 / 10
Национален технички универзитет на Украина Политехнички институт во Киев 5

Национален технички универзитет на Украина Политехнички институт во Киев

Студија во врвен технички универзитет на Украина

Адреса: 37, Улица Перемогија, Киев

 • Национален технички универзитет на Украина Политехнички институт во Киев е # 2 in Ukraine in the ranking of Universities.GURU
9.81 / 10
Тарас Шевченко Национален универзитет во Киев 4

Тарас Шевченко Национален универзитет во Киев

Study in top ukrainian university

Адреса: 60, улица Володимирска, Киев

 • Тарас Шевченко Национален универзитет во Киев е # 3 in Ukraine in the ranking of Universities.GURU
9.71 / 10
Национален универзитет во Полтехнички Лавов 2

Национален универзитет во Полтехнички Лавов

Study in the center of Europe

Адреса: 12, Stepana Bandery street, Лавов

 • Национален универзитет во Полтехнички Лавов е # 4 in Ukraine in the ranking of Universities.GURU
9.66 / 10
В.. N. Национален универзитет Каразин Карков 4

В.. N. Национален универзитет Каразин Карков

Study in top universities of Ukraine

Адреса: 4, Svobody square, Харков

 • В.. N. Национален универзитет Каразин Карков е # 5 in Ukraine in the ranking of Universities.GURU
9.58 / 10
Национален економски универзитет во Тернопол 1

Национален економски универзитет во Тернопол

Study economics in Europe

Адреса: 9, Taras Shevchenko avenue, Тернопил

 • Национален економски универзитет во Тернопол е # 6 in Ukraine in the ranking of Universities.GURU
9.51 / 10
Иван Франко Национален универзитет во Лавов 1

Иван Франко Национален универзитет во Лавов

Study in Europe

Адреса: 1, Universitetska street, Лавов

 • Иван Франко Национален универзитет во Лавов е # 7 in Ukraine in the ranking of Universities.GURU
9.51 / 10
Национален универзитет за авијација 4

Национален универзитет за авијација

Студија авијација и воздушно инженерство во Украина

Адреса: 1, улица Лубомира Гузара, Киев

 • Национален универзитет за авијација е # 8 in Ukraine in the ranking of Universities.GURU
9.51 / 10
Национален фармацевтски универзитет 8

Национален фармацевтски универзитет

Студија фармација во Европа и Украина

Адреса: 53, Студија фармација во Европа и Украина, Харков

 • Национален фармацевтски универзитет е # 9 in Ukraine in the ranking of Universities.GURU
9.49 / 10
National University of Kyiv Mohyla Academy 5

Академија на Националниот универзитет во Киев-Мохила

Study in top ukrainian universities

Адреса: 2, Hrygorii Skovoroda street, Киев

 • Академија на Националниот универзитет во Киев-Мохила е # 10 in Ukraine in the ranking of Universities.GURU
9.47 / 10
УНИВЕРЗИТЕТИ.ГУРУ - прием на кој било универзитет во светот за странски студенти со вашиот мобилен телефон

Барате повеќе можности? Симни ја апликацијата!*

 • Сите универзитети
 • Сите курсеви
 • Брза апликација
 • Корисни написи
 • Осврти на студентите
 • И уште повеќе

*Наскоро

Преземете ја апликацијата Universities.GURU на Google Play Преземете ја апликацијата Universities.GURU во Apple Store

авторски права © 2019-2021 Универзитети.ГУРУ.   Сите права се задржани.

Universities.guru е на продажба сега. Ве молиме контактирајте со нас ако сте заинтересирани преку е-пошта: buy@universities.guru