Дали го барате најдобриот универзитет во

Канада?

Добијте бесплатна консултација!

Give us short information and we'll get in touch with you with the best offers from Canada.

Универзитетот во Торонто 6

Универзитетот во Торонто

top Canada University

Адреса: 27 King's College Cir, Toronto, ON M5S, Канада

 • Универзитетот во Торонто е # 1 in Canada in the ranking of Universities.GURU
9.67 / 10
Универзитетот на Ватерло 4

Универзитетот на Ватерло

The best university in Universities.GURU opinion

Адреса: 200 University Ave W, Waterloo, ON N2L 3G1, Канада

 • Универзитетот на Ватерло е # 2 in Canada in the ranking of Universities.GURU
9.6 / 10
Универзитетот на Британска Колумбија 3

Универзитетот на Британска Колумбија

one of the world’s leading universities

Адреса: 2329 West Mall, Vancouver, BC V6T 1Z4, Канада

 • Универзитетот на Британска Колумбија е # 3 in Canada in the ranking of Universities.GURU
9.5 / 10
Универзитетот Мекгил 3

Универзитетот Мекгил

основана во 1821

Адреса: 845 Rue Sherbrooke Ouest, Монтреал, QC H3A 0G4, Канада

 • Универзитетот Мекгил е # 4 in Canada in the ranking of Universities.GURU
9.47 / 10
Симон Фрејзер Универзитетот 2

Симон Фрејзер Универзитетот

SFU strives to be an inclusive community

Адреса: 8888 University Dr, Burnaby, BC V5A 1S6, Канада

 • Симон Фрејзер Универзитетот е # 5 in Canada in the ranking of Universities.GURU
9.42 / 10
Универзитетот на Алберта 3

Универзитетот на Алберта

one of the world's top research universities

Адреса: 116 St & 85 Ave, Edmonton, AB T6G 2R3, Канада

 • Универзитетот на Алберта е # 6 in Canada in the ranking of Universities.GURU
9.4 / 10
Универзитетот Њујорк 2

Универзитетот Њујорк

leading Canada university

Адреса: 4700 Keele St, Toronto, ON M3J 1P3, Канада

 • Универзитетот Њујорк е # 7 in Canada in the ranking of Universities.GURU
9.32 / 10
Универзитетот McMaster 1

Универзитетот McMaster

образование на врвниот универзитет во Канада

Адреса: 1280 Main St W, Hamilton, ON L8S 4L8, Канада

 • Универзитетот McMaster е # 8 in Canada in the ranking of Universities.GURU
9.3 / 10
Риерсон универзитет 4

Риерсон универзитет

get admission in Canada

Адреса: 350 Victoria Street Toronto, ON M5B 2K3, Канада

 • Риерсон универзитет е # 9 in Canada in the ranking of Universities.GURU
9.27 / 10
Западен Универзитетот 3

Западен Универзитетот

welcome to Canada

Адреса: 1151 Richmond St, London, ON N6A 3K7, Канада

 • Западен Универзитетот е # 10 in Canada in the ranking of Universities.GURU
9.25 / 10
УНИВЕРЗИТЕТИ.ГУРУ - прием на кој било универзитет во светот за странски студенти со вашиот мобилен телефон

Барате повеќе можности? Симни ја апликацијата!*

 • Сите универзитети
 • Сите курсеви
 • Брза апликација
 • Корисни написи
 • Осврти на студентите
 • И уште повеќе

*Наскоро

Преземете ја апликацијата Universities.GURU на Google Play Преземете ја апликацијата Universities.GURU во Apple Store

авторски права © 2019-2021 Универзитети.ГУРУ.   Сите права се задржани.

Universities.guru е на продажба сега. Ве молиме контактирајте со нас ако сте заинтересирани преку е-пошта: buy@universities.guru