Дали го барате најдобриот универзитет во

Австралија?

Добијте бесплатна консултација!

Give us short information and we'll get in touch with you with the best offers from Australia.

The University of Melbourne 2

Универзитетот во Мелбурн

Адреса: Parkville VIC 3010, Австралија

 • Универзитетот во Мелбурн е # 1 in Australia in the ranking of Universities.GURU
9.62 / 10
Универзитетот во Сиднеј 1 скалиран

Универзитетот во Сиднеј

Адреса: Camperdown NSW 2006, Австралија

 • Универзитетот во Сиднеј е # 2 in Australia in the ranking of Universities.GURU
9.52 / 10
UTS University of Technology Sydney 4 1

University of Technology Sydney (UTS)

Адреса: 15 Broadway, Ultimo NSW 2007, Австралија

 • University of Technology Sydney (UTS) е # 3 in Australia in the ranking of Universities.GURU
9.45 / 10
Australian National University ANU 1

Австралискиот национален универзитет (ANU)

Адреса: P4C9+WC Canberra, Australian Capital Territory, Австралија

 • Австралискиот национален универзитет (ANU) е # 4 in Australia in the ranking of Universities.GURU
9.44 / 10
Универзитетот на Тасманија 3 скалиран

Универзитетот на Тасманија

Адреса: Administration, Newnham Dr, Newnham TAS 7248, Австралија

 • Универзитетот на Тасманија е # 5 in Australia in the ranking of Universities.GURU
9.37 / 10
Западен Универзитетот во Сиднеј 3

Западен Универзитетот во Сиднеј

Адреса: 161-169 Macquarie St, Parramatta NSW 2150, Австралија

 • Западен Универзитетот во Сиднеј е # 6 in Australia in the ranking of Universities.GURU
9.37 / 10
University of Western Australia UWA 1

Универзитетот на Западна Австралија (UWA)

Адреса: 35 Stirling Hwy, Crawley WA 6009, Австралија

 • Универзитетот на Западна Австралија (UWA) е # 7 in Australia in the ranking of Universities.GURU
9.37 / 10
Универзитетот во Канбера 2

Универзитетот во Канбера

Адреса: 11 Киринари Св, Киринари Св 2617, Австралија

 • Универзитетот во Канбера е # 8 in Australia in the ranking of Universities.GURU
9.3 / 10
Victoria University VU 2 скалиран

Универзитетот Викторија (VU)

Адреса: Ballarat Rd, Footscray VIC 3011, Австралија

 • Универзитетот Викторија (VU) е # 9 in Australia in the ranking of Universities.GURU
9.19 / 10
University of the Sunshine Coast USC 4 скалиран

Универзитетот на Sunshine Coast (USC)

Адреса: 90 Sippy Downs Dr, Sippy Downs QLD 4556, Австралија

 • Универзитетот на Sunshine Coast (USC) е # 10 in Australia in the ranking of Universities.GURU
9.12 / 10
УНИВЕРЗИТЕТИ.ГУРУ - прием на кој било универзитет во светот за странски студенти со вашиот мобилен телефон

Барате повеќе можности? Симни ја апликацијата!*

 • Сите универзитети
 • Сите курсеви
 • Брза апликација
 • Корисни написи
 • Осврти на студентите
 • И уште повеќе

*Наскоро

Преземете ја апликацијата Universities.GURU на Google Play Преземете ја апликацијата Universities.GURU во Apple Store

авторски права © 2019-2021 Универзитети.ГУРУ.   Сите права се задржани.

Universities.guru е на продажба сега. Ве молиме контактирајте со нас ако сте заинтересирани преку е-пошта: buy@universities.guru