Дали го барате најдобриот универзитет во

светот?

Добијте бесплатна консултација!

Дајте ни кратки информации и ние ќе стапиме во контакт со вас за најдобрите понуди ширум светот.

photo newADBD7401 B908 F125 9768 7FB8A1524983

Меѓународен европски универзитет

Harvard in Ukraine

Адреса: 42? Glushkova avenue, Киев, Украина

 • Меѓународен европски универзитет е # 1 во рангирањето на Универзитетите.ГУРУ
9.82 / 10
Национален технички универзитет на Украина Политехнички институт во Киев 5

Национален технички универзитет на Украина Политехнички институт во Киев

Студија во врвен технички универзитет на Украина

Адреса: 37, Улица Перемогија, Киев

 • Национален технички универзитет на Украина Политехнички институт во Киев е # 2 во рангирањето на Универзитетите.ГУРУ
9.81 / 10
Тарас Шевченко Национален универзитет во Киев 4

Тарас Шевченко Национален универзитет во Киев

Study in top ukrainian university

Адреса: 60, улица Володимирска, Киев

 • Тарас Шевченко Национален универзитет во Киев е # 3 во рангирањето на Универзитетите.ГУРУ
9.71 / 10
Универзитетот Харвард 5

Универзитетот Харвард

извонредност во наставата, учење, и истражување

Адреса: Кембриџ, Масачусетс 02138, САД

 • Универзитетот Харвард е # 4 во рангирањето на Универзитетите.ГУРУ
9.67 / 10
Масачусетс Институтот за технологија 5

Масачусетс Институтот за технологија

leading USA university

Адреса: 77 Massachusetts Ave, Кембриџ, MA 02139, САД

 • Масачусетс Институтот за технологија е # 5 во рангирањето на Универзитетите.ГУРУ
9.67 / 10
Универзитетот во Торонто 6

Универзитетот во Торонто

top Canada University

Адреса: 27 King's College Cir, Toronto, ON M5S, Канада

 • Универзитетот во Торонто е # 6 во рангирањето на Универзитетите.ГУРУ
9.67 / 10
Национален универзитет во Полтехнички Лавов 2

Национален универзитет во Полтехнички Лавов

Study in the center of Europe

Адреса: 12, Stepana Bandery street, Лавов

 • Национален универзитет во Полтехнички Лавов е # 7 во рангирањето на Универзитетите.ГУРУ
9.66 / 10
The University of Melbourne 2

Универзитетот во Мелбурн

Адреса: Parkville VIC 3010, Австралија

 • Универзитетот во Мелбурн е # 8 во рангирањето на Универзитетите.ГУРУ
9.62 / 10
Универзитетот на Ватерло 4

Универзитетот на Ватерло

The best university in Universities.GURU opinion

Адреса: 200 University Ave W, Waterloo, ON N2L 3G1, Канада

 • Универзитетот на Ватерло е # 9 во рангирањето на Универзитетите.ГУРУ
9.6 / 10
В.. N. Национален универзитет Каразин Карков 4

В.. N. Национален универзитет Каразин Карков

Study in top universities of Ukraine

Адреса: 4, Svobody square, Харков

 • В.. N. Национален универзитет Каразин Карков е # 10 во рангирањето на Универзитетите.ГУРУ
9.58 / 10
УНИВЕРЗИТЕТИ.ГУРУ - прием на кој било универзитет во светот за странски студенти со вашиот мобилен телефон

Барате повеќе можности? Симни ја апликацијата!*

 • Сите универзитети
 • Сите курсеви
 • Брза апликација
 • Корисни написи
 • Осврти на студентите
 • И уште повеќе

*Наскоро

Преземете ја апликацијата Universities.GURU на Google Play Преземете ја апликацијата Universities.GURU во Apple Store

авторски права © 2019-2021 Универзитети.ГУРУ.   Сите права се задржани.

Universities.guru е на продажба сега. Ве молиме контактирајте со нас ако сте заинтересирани преку е-пошта: buy@universities.guru