Информации за адреса и контакт

Универзитети.ГУРУ е отворена за целата ваша пошта за кој било вид на пребарување. Слободно испратете како е-пошта и истата ќе биде доставена до одделот што ќе се погрижи за вашето прашање.

Телефон: +000 000 000 Е-пошта: office@universities.guru

Брз контакт

Исто така, можете да ни испратите брза порака преку овој формулар и ќе добиете одговор за време на 24 часа

УНИВЕРЗИТЕТИ.ГУРУ - прием на кој било универзитет во светот за странски студенти со вашиот мобилен телефон

Барате повеќе можности? Симни ја апликацијата!*

  • Сите универзитети
  • Сите курсеви
  • Брза апликација
  • Корисни написи
  • Осврти на студентите
  • И уште повеќе

*Наскоро

Преземете ја апликацијата Universities.GURU на Google Play Преземете ја апликацијата Universities.GURU во Apple Store

авторски права © 2019-2021 Универзитети.ГУРУ.   Сите права се задржани.

Universities.guru е на продажба сега. Ве молиме контактирајте со нас ако сте заинтересирани преку е-пошта: buy@universities.guru