Кариера

Здраво!
Дали ја барате работата од вашиот сон? Одлично, вие сте на вистинскиот пат.
Најважната работа што мора да ја разберете:

“Следната личност со која разговарате може да го промени светот”

Дали се согласувате со тоа? Дали сте подготвени да им помогнете на луѓето да добијат квалитетно образование низ целиот свет? Одлично. Вие сте скоро во нашиот тим!

Во овој момент нема да објавиме никакви отворени позиции. Beе ни биде мило да го добиеме вашето CV и да ја слушнеме вашата приказна за тоа како можете да бидете корисни за корисниците на универзитетите.!

Ве молиме испратете CV и мотивациско писмо на : кариера @ универзитети.guru и станете член на нашиот прекрасен тим!
Ве очекуваме навистина!

УНИВЕРЗИТЕТИ.ГУРУ - прием на кој било универзитет во светот за странски студенти со вашиот мобилен телефон

Барате повеќе можности? Симни ја апликацијата!*

  • Сите универзитети
  • Сите курсеви
  • Брза апликација
  • Корисни написи
  • Осврти на студентите
  • И уште повеќе

*Наскоро

Преземете ја апликацијата Universities.GURU на Google Play Преземете ја апликацијата Universities.GURU во Apple Store

авторски права © 2019-2021 Универзитети.ГУРУ.   Сите права се задржани.

Universities.guru е на продажба сега. Ве молиме контактирајте со нас ако сте заинтересирани преку е-пошта: buy@universities.guru