University of South Florida

7.77 / 10

serve more than 50,000 siswa lan tawaran lulus, lulusan, spesialis lan derajat tingkat doktoral

Alamat: 4202 e. Fowler Avenue Tampa, FL 33620, USA

Apply online to University of South Florida

Menehi informasi cekak lan bakal bisa ngubungi sampeyan kanthi lengkap babagan admission and education in University of South Florida.

Apa sing pengin ditliti?

Kenalake dhewe

Kontak

Disaranake supaya Whatsapp / Viber / Telegram aktif ing nomer iki kanggo komunikasi sing luwih cepet lan gampang

Layang undhangan bakal dikirim menyang alamat iki. Sampeyan bisa ngganti mengko yen mbutuhake

Dokumen

Komentar

Babagan University of South Florida

Universitas Florida Selatan minangka Universitas Riset Utami sing ana ing jantung Teluk Tampa. Universitas Florida Selatan darmabakti kanggo nguatake siswa supaya bisa maksimal nggayuh sukses sajrone urip.

Welcome to University of South Florida, a Preeminent State Research University! Located in the heart of Tampa Bay, Universitas South Florida wis darmabakti kanggo kapriye siswa kanggo nggedhekake potensial kanggo sukses kekal.

sekolah kita punika dumunung wonten ing wilayah Tampa Bay sregep lan warna, karo kampus di Tampa, St. Petersburg, lan Sarasota. Bareng kampus ngawula luwih saka 50,000 siswa lan tawaran lulus, lulusan, spesialis, lan derajat tingkat doktoral.

Across kita 14 colleges, undergraduates milih saka liwat 180 jurusan lan konsentrasi, saka Bisnis lan Teknik kanggo The Arts lan USF Health. We are proudly dedicated to empowering our students to prosper and have been recognized nationally for our achievements in closing the gap between white and black student success.

Miturut U.S. News lan Report World, program pascasarjana terus dadi sing paling apik, kanthi wolung program peringkat ing ndhuwur 50 ing 2018. Kita ngupayakake supaya program bintang iki terjangkau lan nawakake sawetara asistensi, beasiswa, lan hibah kanggo siswa lulusan dana gelar.

-Impact dhuwur, riset global tengah kanggo apa Owahan ing USF. ing 2018, universitas kita mundhak dadi ndhuwur 25 universitas umum kanggo pengeluaran riset - lan tekan 42nd ing negara kasebut umume ing antarane universitas umum lan swasta. Kanthi sah riset total $568 yuta ing 2016-2017, USF minangka sing paling penting kanggo obat canggih, ilmu, engineering, lan seni.

Madeg ing 1956, kita bangga dadi universitas Golden Age lan pimpinan ing antarane universitas enom. muda ngidini kita keluwesan lan kebebasan Forge dalan anyar lan inovasi Foster lan kemajuan. Inkubator Teknologi ing kampus wis digawe liwat 230 jobs lokal, lan Center kita kanggo Entrepreneurship rangking ing ndhuwur 15 nasional. Kita uga pimpinan internasional, lan ing 2018 minangka produser nomer siji Fulbright Scholar ing negara kasebut ing taun kapindho.

Ndhuwur kabeh liya, maju-looking kita, wirausaha roh wis mbantu kita cultivate lingkungan mergi kita siswa. ing 2018, USF entuk Penghargaan Kampus Sehat Minds Active, diwenehake kanggo ngakoni sukses ing prioritas lan promosi siswa’ kesehatan lan kesejahteraan. Lan saiki ngarep kanggo bab saka Phi Beta Kappa - organisasi pakurmatan nasional paling adiluhung ing negara - USF poised kanggo siswa iki unleash potensial paling sing.

Kita yakin sing saben mahasiswa bakal kasil yen diwenehi kesempatan informs kabeh Owahan ing USF. We welcome sampeyan kanggo njelajah liyane babagan universitas kita - ing wong lan online - lan nemokake carane bisa slamet ing USF.

Kursus ing University of South Florida

    • Sinau Seni & Design in University of South Florida

      Art & desain

    • Bisnis Studi & Management in University of South Florida

      Bisnis & Manajemen

    • Teknik Studi - Chemical in University of South Florida

      Engineering - Bahan kimia

    • Teknik Studi - Civil and Structural in University of South Florida

      Engineering - Sipil lan Struktural

    • Teknik Studi - Electrical and Electronic in University of South Florida

      Engineering - Listrik lan Elektronik

    • Teknik Studi - General in University of South Florida

      Engineering - Umume

    • Teknik Studi - Pabrik & Production in University of South Florida

      Engineering - Pabrik & Produksi

    • Teknik Studi - Mechanical in University of South Florida

      Engineering - Mekanik

    • Study Maritime in University of South Florida

      Maritim

    • Sinau Kedokteran / MBBS in University of South Florida

      Kedokteran / MBBS

    • Study Nursing in University of South Florida

      Nursing

Foto Gallery of University of South Florida

video about University of South Florida

Langganan
Ngabari babagan
tamu
0 Komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar

Sing ditakoni pengunjung University of South Florida

Kepiye carane get admission to University of South Florida

Kepiye carane get invitation letter from University of South Florida

Tuition fees in University of South Florida

Apa sebabe study in University of South Florida

Apa kualitas education in University of South Florida

Cost of study in University of South Florida for foreign students

Kepiye carane apply to University of South Florida

Diakoni menyang University of South Florida

  • Wakil sing wis diverifikasi wae

    Official representatives will help you with admission to University of South Florida

  • Proses mlebu sing jelas

    Formulir lengkap utawa hubungi wakil kanggo instruksi lengkap babagan mlebu universitas ing AS

  • Pendaftaran paling cepet

    Proses mlebu ing Universitas Amerika Serikat paling cepet karo Universitas.GURU

University of South Florida Lokasi

UNIVERSITI.GURU - mlebu universitas ing saindenging jagad kanggo siswa internasional nganggo ponsel sampeyan

Nggolek kesempatan liyane? Entuk App!*

  • Kabeh universitas
  • Kabeh kursus
  • Aplikasi cepet
  • Artikel migunani
  • Ulasan siswa
  • Lan liyane

*Enggal teka

Download aplikasi Universities.GURU ing Google Play Download aplikasi Universities.GURU ing Apple Store

hak cipta © 2019-2023 Universitas.GURU.   Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

0
Bakal seneng pikirane, tulung komentar.x

Universities.guru didol saiki. Hubungi kita yen sampeyan kasengsem liwat email: buy@universities.guru