Teesside University

5.75 / 10

ngasilake lan ngetrapake ilmu

Alamat: Campus Heart, Southfield Rd, Middlesbrough TS1 3BX, Inggris

Apply online to Teesside University

Menehi informasi cekak lan bakal bisa ngubungi sampeyan kanthi lengkap babagan admission and education in Teesside University.

Apa sing pengin ditliti?

Kenalake dhewe

Kontak

Disaranake supaya Whatsapp / Viber / Telegram aktif ing nomer iki kanggo komunikasi sing luwih cepet lan gampang

Layang undhangan bakal dikirim menyang alamat iki. Sampeyan bisa ngganti mengko yen mbutuhake

Dokumen

Komentar

Babagan Teesside University

Teesside Universitas iki didegaké ing warisan sugih, kang wis dipengaruhi pembangunan wonten ing dinamis, semangat lan institusi inovatif iku dina. Nggoleki liyane babagan University Teesside lan komunitas kita ngawula, plus informasi bab prestasi kita, warta paling anyar kita lan jadwal acara siap metu.

Teesside University ngasilake lan ditrapake kawruh sing nyumbang kanggo ekonomi, sukses sosial lan budaya saka siswa, partners lan komunitas kita ngawula. Liwat pendidikan kandungan dening riset, inovasi, lan engagement karo bisnis lan profesi, kita ndandani urip lan ekonomi.

Iku bakal nanggapi kanggo tantangan lan kesempatan madhep universities liwat limang taun sabanjuré lan mbangun account lan ajining diri Teesside kang loro nasional lan internasional.

Teesside University wis gabungan kampanye negoro kanggo ningkataké keuntungan saka pendidikan sing luwih dhuwur. ITN Produksi wis partnered karo Universities UK kanggo ngasilaké program online, kang wis ngenalaken dening Natasha Kaplinsky. Priksa metu carane Teesside University bisa bantuan wangun mangsa

Kursus ing Teesside University

    • Study Accounting and Finance in Teesside University

      Akuntansi lan Keuangan

    • Bisnis Studi & Management in Teesside University

      Bisnis & Manajemen

    • Study Communication and Media in Teesside University

      Komunikasi lan Media

    • Study Computer Science and Information Systems in Teesside University

      Èlmu Komputer lan Sistem Informasi

    • Teknik Studi - General in Teesside University

      Engineering - Umume

    • Study Law and Legal Studies in Teesside University

      Sinau Hukum lan Hukum

    • Study Marketing in Teesside University

      Pemasaran

    • Study Mathematics in Teesside University

      Mathematics

    • Study Nursing in Teesside University

      Nursing

Foto Gallery of Teesside University

video about Teesside University

Sing ditakoni pengunjung Teesside University

Kepiye carane get admission to Teesside University

Kepiye carane get invitation letter from Teesside University

Tuition fees in Teesside University

Apa sebabe study in Teesside University

Cost of study in Teesside University for foreign students

Apa kualitas education in Teesside University

Kepiye carane apply to Teesside University

Langganan
Ngabari babagan
tamu
0 Komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar

Diakoni menyang Teesside University

  • Wakil sing wis diverifikasi wae

    Official representatives will help you with admission to Teesside University

  • Proses mlebu sing jelas

    Formulir lengkap utawa hubungi wakil kanggo instruksi lengkap babagan mlebu universitas ing Inggris Raya

  • Pendaftaran paling cepet

    Proses mlebu ing Inggris paling cepet karo Universitas .GURU

Teesside University Lokasi

UNIVERSITI.GURU - mlebu universitas ing saindenging jagad kanggo siswa internasional nganggo ponsel sampeyan

Nggolek kesempatan liyane? Entuk App!*

  • Kabeh universitas
  • Kabeh kursus
  • Aplikasi cepet
  • Artikel migunani
  • Ulasan siswa
  • Lan liyane

*Enggal teka

Download aplikasi Universities.GURU ing Google Play Download aplikasi Universities.GURU ing Apple Store

hak cipta © 2019-2023 Universitas.GURU.   Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

0
Bakal seneng pikirane, tulung komentar.x

Universities.guru didol saiki. Hubungi kita yen sampeyan kasengsem liwat email: buy@universities.guru