Universities.GURU helps international students with admission and education in any university of the World

Study abroad with Universities.GURU

Apa sing pengin ditliti?

Kenalake dhewe

Kontak

Disaranake supaya Whatsapp / Viber / Telegram aktif ing nomer iki kanggo komunikasi sing luwih cepet lan gampang

Layang undhangan bakal dikirim menyang alamat iki. Sampeyan bisa ngganti mengko yen mbutuhake

Dokumen

Komentar

Universitas. GURU nyedhiyakake pangguna kanggo siswa saka kabeh negara ing saindenging jagad

100 Negara *

Kita nawakake mlebu ing pirang-pirang negara kanggo siswa internasional

Jelajahi Saiki
Kursus kanggo siswa internasional ing luar negeri kanthi universitas.guru

1,200 Kursus *

Siswa internasional bisa milih kursus apa wae kanggo masa depan sing padhang

Jelajahi Saiki
golek agen pendhapat sing apik karo universitas.guru

357 Pembantu mlebu *

Mung pitulung profesional lan dipercaya ing negara sampeyan

Jelajahi Saiki
mlebu universitas ing universitas apa wae ing universitas.guru

4673 Universitas *

Kita bakal nyedhiyakake kabeh universitas ing jagad iki

Jelajahi Saiki

Agen pendhidhikan? Ayo dadi mitra!Jelajahi liyane

Pay manungsa waé kanggo universitas

Mangkene sawetara universitas sing apik tenan saka dhaptar

Universitas Cenang 5

Universitas Cenang

admission in Canada

Universitas Cenang kaya ora universitas ing Kanada. Research-intensif lan murit-centered, kampus kita jengkal pusat kutha lan masyarakat padesan. We sing dikenal kanggo keunggulan ing seni lan ilmu, lan kanggo kita prasetya ngembangaken pamikir ngédap lan warga melu. U of G wis 29,507 undergraduate and graduate students at our campuses

8.77
Universitas Northampton 3

Universitas Northampton

Study in UK

Teka ing Universitas Northampton lan sampeyan bisa ndeleng manawa kita nindakake bab sing dicokot beda. As one of the few universities to be ranked Gold in the Teaching Excellence Framework (TEF), kita ngerti sing kawruh enggo bareng, ndhukung kreatifitas lan diunggahake kanggo nggawe prabédan positif bakal ngganti mangsa. What motivates us is the

4.67
Universitas Notre Dame 5

Universitas Notre Dame

has grown from the vision of Father Sorin

Universitas Notre Dame didegaké ing November 1842 dening Rev. Edward F. Sorin, C.S.C., imam saka Kongregasi Salib Suci, supaya misionaris Prancis. Iku dumunung kanggo South Bend, Indiana, tengah area metropolitan kanthi pedunung luwih saka 300,000. Chartered by the state of Indiana

7.47
Universitas Houston 3

Universitas Houston

competitive and internationally recognized opportunities for learning

  Madeg ing 1927, Universitas Houston nguatake siswa supaya bisa sinau, panemon, Kepemimpinan, lan engagement. Dumunung ing metropolis sprawling, kampus Tier One utama nyedhiyakake siswa kanthi program canggih kalebu sarjana, lulusan, doktoral, kadohan, lan nglajengake pendhidhikan. Ranked antarane colleges paling apik ing Amerika, UH is home to award-winning faculty, innovative research

8
Universitas Kedokteran Nasional Vinnitsa 1

Universitas Kedokteran Nasional Vinnitsa

Study medicine in Ukraine

Kanggo jaman biyen 90 taun, VNMU wis latihan 44 ewu dokter lan spesialis sing wis nyinaoni kebutuhan kesehatan warga Ukraina, uga liwat 6.5 ewu dokter sing wis kerja terus 106 negara-negara Asia, Afrika, Timur tengah, Amerika Latin, lan Eropa. kita…

8.94
University of California Irvine 5

Universitas California, Irvine

ing 1965, Universitas California, Irvine didegaké kanthi nggawa misi kanggo catalyze masyarakat lan nambah urip liwat akademik kaku, riset nglereni-pinggiran, lan layanan umum darmabakti. dina iki, kita tarik ing roh unyielding saka fakultas pionir kita, staff and students who arrived on campus with a dream to inspire change and generate new

8.32
HEC Montreal 5

HEC Montreal

French-language institution

keunggulan HEC Montreal ing wulangan Manajemen lan riset dikenali ing donya. minangka bukti, Sekolah iki pisanan ing Amérika Lor bakal dianugerahi telung accreditations internasional paling bergengsi ing lapangan sawijining: AACSB International, EQUIS and AMBA. HEC Montreal IS uga : A lingkungan pancingan learning, enriched by the international students and permanent residents who make up 35%

8.35
Teesside University 1

Teesside University

ngasilake lan ngetrapake ilmu

Teesside Universitas iki didegaké ing warisan sugih, kang wis dipengaruhi pembangunan wonten ing dinamis, semangat lan institusi inovatif iku dina. Nggoleki liyane babagan University Teesside lan komunitas kita ngawula, plus informasi bab prestasi kita, warta paling anyar kita lan jadwal acara siap metu. Universitas Teesside ngasilake lan ngetrapake ilmu sing nyumbang…

5.75
UNIVERSITI.GURU - mlebu universitas ing saindenging jagad kanggo siswa internasional nganggo ponsel sampeyan

Nggolek kesempatan liyane? Entuk App!*

  • Kabeh universitas
  • Kabeh kursus
  • Aplikasi cepet
  • Artikel migunani
  • Ulasan siswa
  • Lan liyane

*Enggal teka

Download aplikasi Universities.GURU ing Google Play Download aplikasi Universities.GURU ing Apple Store

hak cipta © 2019-2021 Universitas.GURU.   Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.