Universities.GURU helps international students with admission and education in any university of the World

Study abroad with Universities.GURU

Apa sing pengin ditliti?

Kenalake dhewe

Kontak

Disaranake supaya Whatsapp / Viber / Telegram aktif ing nomer iki kanggo komunikasi sing luwih cepet lan gampang

Layang undhangan bakal dikirim menyang alamat iki. Sampeyan bisa ngganti mengko yen mbutuhake

Dokumen

Komentar

Universitas. GURU nyedhiyakake pangguna kanggo siswa saka kabeh negara ing saindenging jagad

100 Negara *

Kita nawakake mlebu ing pirang-pirang negara kanggo siswa internasional

Jelajahi Saiki
Kursus kanggo siswa internasional ing luar negeri kanthi universitas.guru

1,200 Kursus *

Siswa internasional bisa milih kursus apa wae kanggo masa depan sing padhang

Jelajahi Saiki
golek agen pendhapat sing apik karo universitas.guru

357 Pembantu mlebu *

Mung pitulung profesional lan dipercaya ing negara sampeyan

Jelajahi Saiki
mlebu universitas ing universitas apa wae ing universitas.guru

4673 Universitas *

Kita bakal nyedhiyakake kabeh universitas ing jagad iki

Jelajahi Saiki

Agen pendhidhikan? Ayo dadi mitra!Jelajahi liyane

Pay manungsa waé kanggo universitas

Mangkene sawetara universitas sing apik tenan saka dhaptar

Universitas Australia Kidul 2

Universitas Australia Kidul

Madeg ing 1991, Universitas Australia Kidul nawakake 89 Kursus tengen 24 kothak sinau. Universitas Australia Kidul Kursus sing ana ing 6 lokasi. Universitas Australia Kidul Universitas Australia kang Enterprise ing tataran global, Agile lan astute, dikenal kanggo relevansi, usaha lan kaunggulan. We educate and prepare global learners from all

8.94
Universitas Rhode Island 2

Universitas Rhode Island

diverse and dynamic community whose members are connected by a common quest for knowledge

Universitas Rhode Island komunitas warna lan dinamis kang anggota sing disambungake dening nggoleki umum kanggo kawruh. Minangka universitas riset utama ditetepake dening inovasi lan pikiran amba, URI nawakake lulus sawijining, lulusan, and professional students distinctive educational opportunities designed to meet the global challenges of today’s world and tomorrow’s rapidly

5.07
La Trobe University 1

La Trobe University

Ing La Trobe University, kita lagi pamikir global ambisi. Awit kita mbikak kita ing 1967, kita wis dilengkapi luwih saka 190,000 lulusan karo skills lan pengalaman kanggo mbangun careers sukses. kanthi luwih saka 8,000 mahasiswa saka 110 negara, kita bangga kangge kita sesambetan ing kang universitas internasional. ing 2016, La Trobe was ranked in the QS

8.75
Thompson Kali University 2

Thompson Kali University

providing an excellent education to every student

Ing Thompson Kali University, sukses mahasiswa iku prioritas kita. We nguatake kita siswa kanggo nggayuh gol karo opsi learning fleksibel, Layanan mahasiswa individualized, tangan-ing kesempatan learning, lan warna, lingkungan klebu. kanggo 45 taun, TRU has taken pride in providing an excellent education to every student who comes to us—from a wide variety of

7.57
Cleary University 3

Cleary University

dibangun kanggo kabutuhan bisnis sesuk

Founded in 1883, Cleary University wis dibangun kanggo kabutuhan bisnis sesuk kang. program kita nuduhaké informasi saka gambar saka perusahaan paling-mikir maju dina. Siswa inovatif sing motivasi Para profesional Jaringan profesional Profesor sing duwe pengalaman bisnis nyata kanggo mulang apa sing dienggo saben dinane. Yen wis siyap kanggo njupuk langkah sabanjure ing pendidikan karo jurusan bisnis, Mbusak…

4.9
Michigan State University 4

Michigan State University

top global universit

Michigan State University wis maju apik umum karo ora aneh kanggo luwih saka 160 taun. A universitas global ndhuwur, MSU nyurung wates saka proses kanggo nggawe donya sing luwih apik nalika nyediakake mahasiswa karo kesempatan urip-ganti. Founded in 1855 prototype 69 institusi intitusi diadegaké ing Morrill undhang saka 1862 First institution

8.42
Universitas Rice 4

Universitas Rice

consistently ranked among the nation’s top 20 universities dening U.S. News & World Report

Dumunung ing kampus wit-diantrekake 300 hektar ing Houston, Rice University wis terus-terusan antarane ndhuwur bangsa ditingkat 20 universities dening U.S. News & Report World. aspek lulus mahasiswa-kanggo-fakultas Rice iku kira-kira 6-kanggo-1. sistem College omah sawijining di bangun komunitas cedhak-ngrajut lan friendships kekal, just one reason why Rice is highly ranked for best quality of life

7.57
UTS University of Technology Sydney 4 1

Universitas Teknologi Sydney (UTS)

Madeg ing 1988, Universitas Teknologi Sydney (UTS) nawakake 274 Kursus tengen 24 kothak sinau. Universitas Teknologi Sydney (UTS) Kursus sing ana ing 2 lokasi. UTS inggih punika sawijining universitas umum teknologi ditetepake dening support kita kanggo ekonomi, kamakmuran sosial lan budaya kita komunitas. We are measured by the success of our

9.45
UNIVERSITI.GURU - mlebu universitas ing saindenging jagad kanggo siswa internasional nganggo ponsel sampeyan

Nggolek kesempatan liyane? Entuk App!*

  • Kabeh universitas
  • Kabeh kursus
  • Aplikasi cepet
  • Artikel migunani
  • Ulasan siswa
  • Lan liyane

*Enggal teka

Download aplikasi Universities.GURU ing Google Play Download aplikasi Universities.GURU ing Apple Store

hak cipta © 2019-2021 Universitas.GURU.   Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

Universities.guru didol saiki. Hubungi kita yen sampeyan kasengsem liwat email: buy@universities.guru